ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Traktör ile araç çarpıştı, iki kişi yaralandı...

Traktör ile araç çarpıştı, iki kişi yaralandı...

Bu sabah Mağusa Lefkoşa Anayolu üzerinde meydana gelen trfaik kazasında iki kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 16/04/18 10:24
okuma süresi: 1 dak.
Traktör ile araç çarpıştı, iki kişi yaralandı...
A- A A+
Sabah saatlerinde Mağusa Lefkoşa Anayolu üzerinde Ekrem Güven Cambaz'ın kullandığı tarktöre arkadan çarpan Fatma Balkanlı kazaya sebebiyet verdi.

Gazimağusa - Lefkoşa Anayolu üzerinde, Fatma Balkanlı yönetimindeki PD 190 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, Aslanköy kavşağını yaklaşık 400 metre ilerisinde, o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Ekrem Güven Cambaz yönetimindeki DA 502 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle traktör yolun solundan çıkarak tarla içerisinde dururken, PD 190 plakalı salon araç ise orta refüj içerisinde durdu.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri hâlen sürüyor.

Soruşturma devam ediyor...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.