ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Oğlunun köpeğini komşunun dolabında arıyormuş

Oğlunun köpeğini komşunun dolabında arıyormuş

Komşusuna ait apartman dairesine giren Orhan Tavşan ev sahibine yakalanınca tutuklandı.

Yayın Tarihi: 20/04/18 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Oğlunun köpeğini komşunun dolabında arıyormuş
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da komşusunun evine girerek dolap karıştırırken ev sahibine yakalanan Orhan Tavşan polise şikayet edilerek tutuklandı.

Mahkeme, "Ev açma" ve "Mülke tecavüz" suçlamaları ile ilgili hakkında soruşturma başlatılan zanlı Tavşan'ın soruşturma amacı ile 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Zanlı Tavşan polis sorgusunda ise oğluna ait köpeği aramak için eve girdiğini söyleyerek kendini savunduğu öğrenildi.

TAVŞAN, SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Şükrü Hafız mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Orhan Tavşan'ın 18 Nisan 2018 tarihinde saat 21:00 sıralarında Duran Toprak'a ait apartman dairesine arka balkon kapısını açıp içeri girdiğini ifade etti. Zanlının poliste verdiği gönüllü ifade de oğluna ait köpeğin konu evde olduğu için eve girdiğini söyleyen Hafız, soruşturmanın yeni başladığına dikkat çekerek zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.