ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Çocuk parkında uyuşturucu ile yakalandı

Çocuk parkında uyuşturucu ile yakalandı

Mağusa terminal bölgesinde bulunan çocuk parkında sabah 8:30'da uyuşturucu madde kullandığı sırada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan Hayri Güngör tutuklandı.

Yayın Tarihi: 25/04/18 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Çocuk parkında uyuşturucu ile yakalandı
A- A A+

KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri dün sabah saatlerinde aldıkları bir ihbar sonrasında düzenlediği operasyonda Mağusa'da terminal bölgesinde bulunan bir çocuk parkında uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen Hayri Güngör'ü tutukladı. Polis ekipleri tarafından suçüstü olarak içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara içerken yakalanan Güngör dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılırken, üzerinde de sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan madde bulunan Güngör hakkında soruşturma amaçlı 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

ZANLININ POLİSE VERDİĞİ İSİM ARANIYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mahir Türe mahkemede verdiği ifadesinde, dün saat 08:30'da Narkotik ekipleri tarafından alınan bir bilgide terminal bölgesinde bulunan çocuk parkı içerisinde şüpheli bir şahsın olduğunı ve şüpheli hareketlerde bulunduğunun öğrenildiğini açıkladı. Olay yerine gidildiği zaman zanlının elinde içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık 1 adet sarma sigaranın tespit edildiğini belirten Türe, zanlının üzerinde yapılan aramada ise giydiği pantolonun sağ ön cebinde de bir miktar sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını açıkladı. Zanlının polise yaptığı ilk beyanda bir isimden bahsettiğini belirten polis memuru Türe, talep edilen tutukluluk süresi içerisinde hem bu şahıs ile ilgili bir araştırma yapılması gerektiğini hem de zanlının ikametgahında arama yapılması gerektiğini açıkladı. Türe zanlı hakkında yeni başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlı Hayri Güngör'ün 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.