ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Eski eşinin evinden cep telefonu çalmakla suçlanıyor

Eski eşinin evinden cep telefonu çalmakla suçlanıyor

Mağusa'da Gültekin Nurçin, boşandığı eşine ait cep telefonunu çalıp eski eşinin fotoğrafı ile sahte sosyal paylaşım sitesi açtığı gerekçesi ile tutuklandı.

Yayın Tarihi: 09/05/18 07:29
okuma süresi: 3 dak.
Eski eşinin evinden cep telefonu çalmakla suçlanıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da eski eşine ait eve girerek evin yatak odasından cep telefonu çaldığı gerekçesi ile tutuklanan Gültekin Nurçin dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Nurçin hakkında cep telefonu hırsızlığı ile birlikte eski eşi Sevgi Özdemir'e ait fotoğrafla sahte sosyal paylaşım sitesi açtığı yönünde de şikayet bulunuyor.

Gültekin Nurçin, şikayet üzerine polis tarafından tutuklanırken, eski eşine ait cep telefonu ise çatı katında kiremitlerin altında bulundu. Nurçin polisin devam eden soruşturması nedeni ile 3 gün poliste tutuklu kalacak.

POLİS HEM ÖZDEMİR'İN HEM DE NURÇİN'İN İDDİALARINI ARAŞTIRIYOR

Olayın soruşturmasını yürüten Osman Üreten mahkemede verdiği ifadesinde zanlı Gültekin Nurçin'in 4 mayıs 2018 tarihinde saat 01:00- 06:30 saatleri arasında, Mağusa'da sakin Gültekin Nurçin'in boşandığı eski eşi Sevgi Özdemir'e ait evin açık vaziyetteki balkon penceresinden içeriye girip, Özdemir'in yatak odasında muhafaza ettiği cep telefonunu sirkat ederek aynı yerden çıkış yaptığını açıkladı. Şikayetçi Sevgi Özdemir'in verdiği ifadesinde zanlı tarafından sirkat edilen cep telefonundan 1 adet fotoğrafı ile sahte bir hesap açılarak sosyal paylaşım sitesinde yayınladığını iddia ettiğini belirten Üreten, zanlı Gültekin Nurçin'in 7 Mayıs 2018 tarihinde derdest emri ile tutuklandığını söyledi. Zanlı Nurçin'in polise verdiği ifadesinde Sevgi Özdemir'e ait cep telefonunu sirkat ettiğini kabul ettiğini belirten Üreten, sirkat dilen cep telefonunun zanlının kaldığı apartmanın çatı katında, kiremitlerin altında bulunarak emare alındığını açıkladı. Soruşturma kapsamında şikayetçi ve zanlının ifadelerinin araştırılması gerektiğini belirten Üreten, yapılacak olan araştırmada şikayetçinin iddia ettiği gibi herhangi bir sahte hesabın açılarak fotoğraf yayınlandığının tespit edilmesi halinde zanlı hakkındaki suçlamaların artabileceğine dikkat çekti. Polis memuru Üreten soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlı Gültekin Nurçin'in 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.