ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Basın mensuplarına saldıran Acar tutuklu yargılanacak

Basın mensuplarına saldıran Acar tutuklu yargılanacak

Mağusa'da 3 basın mensubuna Mağusa Kaza Mahkemesi önünde çirkin saldırıda bulunan sanık Hüseyin Acar bugün yargıç huzuruna çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 10/05/18 11:50
okuma süresi: 1 dak.
Basın mensuplarına saldıran Acar tutuklu yargılanacak
A- A A+
Kıbrıs Postası – Nadire Bahadi

Yargılanmak üzere mahkemeye çıkarılan sanık Acar için avukatı sanığın davalarını kabul ettiğini ancak hem doktor raporu temin etmek için hem de savcılık ile görüşmek için tehir talebinde bulundu.

Huzurunda görüşülen davada olayın gerçekleştiği yerin Mağusa Kaza Mahkemesi önü olmasını ve sanığın benzeri sabıkası bulunmasını dikkate alan Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökan Asafoğulları davayı sanık Hüseyin Acar'ın itham edilmesi için 14 Mayıs 2018 tarihine tehir ederken, sanığın yargı sürecini tutuklu beklemesine emir verdi.

Mağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği'nin emri ile sanık, güvenlik zaafiyetini önleme düşüncesi ile mahkemeye arka kapıdan sevk edilerek basının görüntü alması engellendi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.