ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Zanlı Uğurlu, keçiye tecavüz etmekle suçlanıyor

Zanlı Uğurlu, keçiye tecavüz etmekle suçlanıyor

Haspolat'da bulunan bir mandıraya girerek 1 yaşındaki dişi keçiye tecavüz eden zanlı Abdulvahap Uğurlu, mandıra sahibine yakalandı. Zanlı Uğurlu dün Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 23/05/18 07:30
okuma süresi: 3 dak.
Zanlı Uğurlu, keçiye tecavüz etmekle suçlanıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Çalışma izinli olarak ülkede bulunan zanlı Abdulvahap Uğurlu, Haspolat'da bulunan bir mandıraya dadanarak 1 yaşındaki keçiye tecavüz etmekle suçlanıyor.

Dün gece yarısı keçiye ikinci kez tecavüz etmek isterken mandıra sahibine yakalanan zanlı Abdulvahap Uğurlu'nun tecavüz girişimi teşebbüste kalırken, poliste yapılan sorgusunda ise zanlı Uğurlu 13 Mayıs tarihinde aynı mandıradaki 1 yaşında olan keçi ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Mandıra sahibi tarafından polise teslim edilen zanlı Abdulvahap Uğurlu dün "Hayvanlarla cinsi münasebette bulunma" ve "Mülke tecavüz" suçlamaları ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlanmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanırken, zanlı mahkemenin uygun gördüğü teminat şartlarını yerine getiremeyerek cezaevine gönderildi.

TECAVÜZ GİRİŞİMİNDE YAKALANDI, İLK TECAVÜZÜ İTİRAF ETTİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mehmet Bayır mahkemede verdiği ifadede, zanlı Abdulvahap Uğurlu'nun 22 Mayıs tarihinde saat 00.45 sıralarında Haspolat bölgesinde bulunan bir mandıraya girerek 1 yaşında olan dişi keçi ile ilişkiye girmeye çalıştığı sırada mandıra sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildiğini açıkladı. Zanlının tutuklanmasının ardından gönüllü ifade verdiğini söyleyen Bayır, zanlının 13 Mayıs tarihinde de saat 23.00 sıralarında mandıraya girdiğini ve aynı keçi ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ettiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının Haspolat bölgesinde faaliyet gösteren bir inşaat şirketinde çalışma izni ile çalıştığını belirten polis memuru Bayır, zanlının teminata bağlamasını talep etti.

"BAZEN NE YAPTIĞIMI BİLMİYORUM"

Polis memurunun şahadetinin ardından söz hakkı tanınan zanlı Abdulvahap Uğurlu, mahkemeden özür dileyerek bir kaza geçirdiğini ve bazen ne yaptığını bilmediğini söyledi.

TEMİNAT ŞARTLARINI YERİNE GETİREMEDİ

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Tacan Reynar zanlının yurtdışına çıkmasını yasaklayarak kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulmasına, haftada 2 gün ispati vücut etmesine ve KKTC vatandaşı 1 kefilin 50 bin TL'lik kefalet senedi imzalamasına karar verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.