ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Yakmaya değil, söndürmeye gitmiş

Yakmaya değil, söndürmeye gitmiş

Mağusa'da Berlin Bar Cafe Nargile isimli iş yerinin kundaklanması ile ilgili tutuklanan Ali Kasımoğulları dün mahkemeye çıkarıldı. Kasımoğulları'nın ayağındaki yanık yaraları dikkat çekerken, zanlı yaraların yangını söndürmeye çalıştığı sırada oluştuğunu iddia etti.

Yayın Tarihi: 13/06/18 07:35
okuma süresi: 3 dak.
Yakmaya değil, söndürmeye gitmiş
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da 10 Haziran 2018 tarihinde saat 02:25 sıralarında yanıcı madde dökülerek ateşe verilen Berlin Bar Cafe Nargile isimli işletmeyi iş yeri ortağı ile birlikte sigorta şirketinden para almak amacı ile kundakladığı gerekçesi ile tutuklanan Ali Kasımoğulları dün mahkemeye çıkarıldı.

"Kundaklama" ve "Kasti hasar" suçları ile ilgili aleyhinde soruşturma yürütülen zanlı 2 gün poliste tutuklu kalacak.

İki ayağında da derin yanık yaraları bulunan zanlı Ali Kasımoğulları'nın polise yaptığı izahattaki savunması ise dikkat çekti. Zanlı Ali Tümen'in ifadesi üzerine tutuklanan zanlı Ali Kasımoğulları, bir arkadaşının kendisini arayarak Berlin Cafe'de yangın çıktığını söylediğini, yangını söndürmek için olay yerine gittiğini, yangını söndürürken de ayaklarının yandığını iddia etti.

İFADESİ VE BEYANI ARAŞTIRILACAK

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Ersoy Saydağ mahkemede verdiği ifadesinde, 10 Haziran 2018 tarihinde saat 02:25 sıralarında zanlı Ali Kasımoğulları'nın iş yeri ortağı zanlı Ali Tümen ile birlikte sigorta şirketinden para almak amacı ile Berlin Bar Cafe Nargile isimli işletmeye yanıcı madde dökerek kundakladıklarını açıkladı. Yangının bölgedeki 3 ayrı dükkana daha sirayet ederek zarar verdiğini belirten Saydağ, zanlı Ali Tümen'in 11 Haziran 2018 tarihinde mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk süresi temin edildiğini açıkladı. Zanlı Tümen'in ifadesinde söz konusu suçu Ali Kasımoğulları ile birlikte işledikleri yönünde itirafta bulunduğunu belirten polis memuru Saydağ, zanlının ikametgahında her iki ayak bileğinde de yanık yaraları ile tespit edildiğini söyledi. Zanlıdan ayaklarındaki yanıklarla ilgili izahat istendiği zaman bir arkadaşının kendisini arayarak Berlin Cafe'de yangın çıktığını söylediğini, yangını söndürmek için olay yerine gittiğini, yangını söndürürken de ayaklarının yandığını iddia ettiğini söyleyen Saydağ, yapılan beyanların araştırılması gerektiğini söyledi. Zanlının olay esnasında giydiği kıyafetlerin hala bulunamadığını belirten Saydağ, soruşturmanın geniş kapsamlı olarak devam ettiğini, incelenmesi gereken kamera görüntülerinin ve alınacak ifadelerin olduğunu belirterek zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.