ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Alsancak'ta bir evde kokain bulundu, 4 kişi tutuklandı...

Alsancak'ta bir evde kokain bulundu, 4 kişi tutuklandı...

Dün öğle saatlerinde Alsancak'ta polisin bir evde yaptıüı aramada kokain bulundu. Polis konu ile ilgili bağlantılı 4 kişi hakkında soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 15/06/18 10:39
okuma süresi: 1 dak.
Alsancak'ta bir evde kokain bulundu, 4 kişi tutuklandı...
A- A A+
Polis Basın Bülteni'ne göre dün öğle saatlerinde Alsancak'ta H.K.(E-32) ve D.K.'nin (E-37) kalmakta oldukları ikametgahta polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 3 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

D.K.'nin kalmakta olduğu arkadaşına ait başka bir ikametgahta yapılan aramada ise yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

Yürütülen ileri soruşturmada olayla bağlantısı olduğuna inanılan M.Z.'nin (E-33) üzerinde yapılan aramada da yaklaşık 3 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, N.Ö'nün (E-34) üzerinde yapılan aramada ise yaklaşık 3 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Olayda adı geçen şahıslar tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.