ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Anne, kendini bıçakla yaralayan oğlunu affetti

Anne, kendini bıçakla yaralayan oğlunu affetti

Sürekli kumar oynayıp eve geç geldiği gerekçesi ile babasına öfkelenip çıkan tartışmaya müdahale eden annesi Kaderiye Evmez'i bıçakla yaralayan Gökhan Evmez hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Yayın Tarihi: 19/06/18 07:45
okuma süresi: 3 dak.
Anne, kendini bıçakla yaralayan oğlunu affetti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Akdoğan'da sürekli kumar oynayıp eve geç geldiği gerekçesi ile babası Fikri Evmez'e öfkelenerek çıkan tartışmada annesi Kadriye Evmez'i bıçakla yaralayan zanlı Gökhan Evmez dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. "Yaralama" suçlaması ile hakkındaki soruşturmanın tamamlanmasının ardından teminata bağlanan zanlı Gökhan Evmez tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Oğlu ve eşi arasında çıkan kavgayı önleyip müdahale etmek amacı ile araya giren ve kolundan bıçaklanan anne Kadriye Evmez'in oğlu Gökhan Evmez'den şikayetçi olmadığı öğrenildi.

ANNESİNİN KOLUNDA 15 CM. YARA AÇTI

Olayın soruşturmasını yürüten polis çavuşu Erdal Dal zanlı Gökhan Evmez'in yaralama suçundan methaldar olduğunu açıkladı. Zanlı Gökhan Evmez'in 15 Haziran 2018 tarihinde saat 04:00 sıralarında Akdoğan'da bulunan evinde, sürekli kumar oynayıp eve geç geldiği gerekçesi ile babası Fikri Evmez ile tartıştığını açıkladı. Tartışma sırasında zanlının, babası Fikri Evmez'i göğsünden iterek koltuk üzerine düşürüp darp ettiğini kaydeden polis çavuşu, bu sırada araya giren ve olaya müdahale etmek isteyen annesi Kadriye Evmez'i sol kolu dirsek altı iç kısmından tasarrufunda bulundurduğu toplam uzunluğu 22 santim uzunluğundaki sivri uçlu ekmek bıçağı ile 15 santim keserek yaralama suçunu işlediğini açıkladı. Kadriye Evmez'in aynı gün ambulans ile önce Mağusa Devlet Hastanesi'ne ardından da Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını belirten polis çavuşu Dal, Kadriye Evmez'in tedavi edilmesinin ardından aynı gün taburcu edildiğini açıkladı. Olayda kullanılan 1 adet bıçak ile olay yerinden 2 ayrı noktadan kan örneklerinin alındığını belirten polis çavuşu Dal, zanlının aynı gün tespit edildiğini ve verdiği gönüllü ifadesinde suçunu itiraf ettiğini kaydetti. Zanlının Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk süresinin temin edildiğini belirten Dal, zanlının annesi Kadriye Evmez'in oğlu aleyhinde şikayetçi olmadığını ve başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ifade etti. Zanlının, annesinin çalışma izni ile ülkede ikamet ettiğini söyleyen Dal zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı GökanAsafoğulları zanlının yurt dışına çıkışını yasaklayarak kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Zanlının haftanın 1 günü vücut ispatında bulunmasına karar veren Yargıç Asafoğulları ayrıca KKTC vatandaşı 1 kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması karşılığında zanlının serbest kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.