ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Kameraya aldırış etmeden ateşe verdi

Kameraya aldırış etmeden ateşe verdi

Mağusa dün güne yine bir kundaklama haberi ile uyandı. Bölgenin sevilen işletmelerinden David's People yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

Yayın Tarihi: 20/06/18 07:30
okuma süresi: 3 dak.
Kameraya aldırış etmeden ateşe verdi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Salih ve Sıdıka Emergil'in yaptığı David's People dün sabahın erken saatlerinde kundaklandı. İş yerine yanıcı madde dökerek ateşe veren şahsın suçu işleyiş anı ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Polis ekipleri tarafından her yerde aranan kimliği meçhul şahıs olayın ardından kayıplara karıştı. Yangına kısa sürede müdahale edilmesi ise yangının üst katlara sıçramasını engelleyerek olası bir faciayı önledi.

KAMERAYA ALDIRIŞ ETMEDEN ATEŞE VERDİ

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, olay 03:45 sıralarında meydana geldi. Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan olayda henüz kimliği tespit edilemeyen bir şahıs söz konusu iş yerine arka kısmından yaklaşarak iş yerinin batıya bakan dış kısmına yanıcı madde döktü ve ateşe verdi. Polis Basın Subaylığı, çıkan yangın sonucu iş yeri içerisindeki 2 koltuk, 1 masa ve tentenin yandığını, çıkan yangın nedeni ile de iç duvarların isten zarar gördüğünü açıkladı. Yangın, CostaCafe çalışanlarının ve itfaiye çalışanlarının müdahalesi sonucu kısa sürede söndürülürken, CostaCafe çalışanı bir şahsın yangına müdahale etmek isterken kırık camlardan yaralandığı öğrenildi.

YÜZÜ YANMIŞ OLABİLİR

Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri olayın hemen ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Gerek David's People gerekse söz konusu şahsın geliş güzergahına göre tüm güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri bir çok ifadeye de başvurdu. İş yeri güvenlik kamerası görüntülerinde iş yerine yanıcı madde döken şahsın, çıkan alevlerin etkisinde kaldığı görülürken, henüz kimliği tespit edilemeyen şahsın yüzünde ve vücudunda yanıklar olabileceği düşünülüyor. Polis ekipleri yürütülen soruşturma kapsamında dün gün boyu kimliği meçhul şahsı tespit etmek için çabalarken, devlet hastanesi ve özel hastanelerden de soruşturma yürüttüğü edinilen bilgiler arasında.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.