ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

David's People zanlıları 7 gün daha tutuklu kalacak

David’s People zanlıları 7 gün daha tutuklu kalacak

Mağusa'da David's People isimli iş yerinin kundaklanması ile ilgili yürütülen soruşturma neticesinde tutuklanan Gürbüz Karagöz, Durmuş Doğan ve Bülent Çabas'ın tutukluluk süreleri 7 gün daha uzatıldı. Polis soruşturması devam ediyor.

Yayın Tarihi: 05/07/18 07:30
okuma süresi: 2 dak.
David’s People zanlıları 7 gün daha tutuklu kalacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da 19 Haziran tarihinde sabah saatlerinde David's People isimli iş yerinin yanıcı madde dökülerek ateşe verilmesi olayı ile ilgili polisin yürüttüğü soruşturma sonucu tutuklanan Gürbüz Karagöz, Durmuş Doğan ve Bülent Çabas dün yeniden yargıç karşısına çıkarıldı. Haklarına polis soruşturmasının devam etmesi nedeni ile zanlıların tutukluluk süreleri 7 gün daha uzatıldı. PGüvenlik kamerası görüntüleri ve telefon dökümlerini inceleyen polis ekiplerinin zanlılar hakkındaki soruşturmayı derinleştirdiği öğrenildi.

ZANLILARIN İDDİALARI DA ARAŞTIRILIYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis çavuşu Eren Erdelhan mahkemede verdiği ifadesinde, 19 Haziran 2018 tarihinde David's People isimli iş yerinin kundaklanması ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında temin edilen güvenlik kamerası görüntüleri ışığına zanlı Gürbüz Karagöz ve Durmuş Doğan'a ulaşıldığını anımsattı. 30 Haziran 2018 tarihinde Karagöz ve Doğan'ın tutuklandığını belirten Erdelhan, zanlı Gürbüz Karagöz'ün polise verdiği ifadesinde suçu üvey babası Durmuş Doğan ile işlediğini itiraf ettiğini söyledi. Karagöz'ün ikinci bir gönüllü ifade vererek zanlı Bülent Çabas'ın Durmuş Doğan'a 10 bin TL vererek iş yerini yakması için teşvik ettiğini itiraf ettiğini belirten Erdelhan, zanlı Bülent Çabas'ın da Karagöz'ün ifadesi ışığında tutuklandığını kaydetti. Zanlıların birbirleri ile ilgili iddialarının bulunduğunu belirten Erdelhan, soruşturmanın derinleştiğini ve izlenmesi gereken güvenlik kamerası görüntüleri ile telefon dökümlerinin olduğunu kaydetti. Polis çavuşu Erdelhan yürütülen soruşturma kapsamında tüm zanlıların 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.