ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Öztekin'in ani ölümü araştırılıyor

Öztekin’in ani ölümü araştırılıyor

Mağusa'da 32 yaşındaki Çağatay Öztekin evinde ölü bulundu. Polis Öztekin'in ölüm sebebini araştırıyor.

Yayın Tarihi: 07/07/18 09:54
okuma süresi: 2 dak.
Öztekin’in ani ölümü araştırılıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da Tıp Merkezi yakınındaki Arıbey Apartmanı'nın ikinci katında kalan 32 yaşındaki Çağatay Öztekin dün öğle saatlerinde evinde ölü bulundu. Aslen Ankaralı olan ve çalışma izni ile ülkemizde yaşayan Öztekin'in ilk belirlemelere göre cesedi üzerinde herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadığı öğrenildi. Polis Öztekin'in ölümü ile ilgili soruşturma başlattı. 32 yaşındaki Öztekin'in önceki akşam ölmüş olabileceği düşünülürken, Mağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Öztekin'in ölüm sebebi ve ölüm saati bugün yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

ARKADAŞLARI ŞÜPHELENDİ ACI GERÇEKLE KARŞILAŞTILAR

Evinde yalnız yaşadığı öğrenilen Çağatay Öztekin'in arkadaşları tarafından ölü bulunduğu edinilen bilgiler arasında. Önceki akşamdan beri telefoniyen Öztekin'e ulaşmaya çalışan arkadaşlarının, dün öğle saatlerine kadar Öztekin ile iletişime geçemeyince başına bir şey gelmiş olabileceğinden şüphe duydukları öğrenildi. Gülseren bölgesindeki Kılıf &Kılıf isimli iş yerinde çalışan Öztekin'in bugün işe de gitmemesinin ardından iyice endişelenen arkadaşları, Arıbey Apartmanı Numara 5 adresindeki evine gitti. Öztekin'in koltuk yanında yüzüstü yerde yattığını gören arkadaşlarının polis ve ambulansı aradığı öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.