ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Güvener bir kez daha uyuşturucu maddeyle yakalandı

Güvener bir kez daha uyuşturucu maddeyle yakalandı

Mağusa'da Narkotik ekipleri İbrahim Görkem Güvener in evinde yaptığı aramada 30 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde buldu. Güvener tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı

Yayın Tarihi: 14/07/18 13:03
okuma süresi: 2 dak.
Güvener bir kez daha uyuşturucu maddeyle yakalandı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Narkotik ekipleri Mağusa'da aldıkları bir ihbar üzerine İbrahim Görkem Güvener in evinde mahkeme emri ile yaptıkları aramada 30 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Zanlı Güvener tutuklanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılırken, zanlı hakkında "Kanunsuz uyuşturucu madde ithali" ve "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlamaları ile başlatılan soruşturma kapsamında 3 gün tutukluluk süresi temin edildi. Polis zanlının söz konusu uyuşturucu maddeyi Güney Kıbrıs'tan aldığını iddia etti, zanlı bu iddiayı kabul etmeyerek uyuşturucu maddeyi Mağusa'da bir zenciden aldığını iddia etti.

Polisin uyuşturucu madde ile ilgili araştırması devam ediyor

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hasan Derman mahkemede verdiği ifadesinde, 13 Temmuz 2018 tarihinde alınan bir ihbarda zanlı Görkem Güvener in Suriçi'nde bulunan ikametgahında kanunsuz uyuşturucu maddenin olduğunun öğrenildiğini söyledi. Mahkeme emri ile saat 15:10 ile 15:30 saatleri arasında zanlının evine arama yapıldığını belirten Derman, zanlının yatak odasında bulunan bir bavul içerisinde yaklaşık 30 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını açıkladı. Zanlının itiraf niteliğinde bir gönüllü ifade verdiğini söyleyen Derman, zanlının söz konusu uyuşturucu maddeyi 11 Temmuz tarihinde Güney'den bir şahıstan bin 250 TL karşılığında 30 gram olarak ithal ettiğini itiraf ettiğini söyledi. Yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığına dikkat çeken Derman zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı Güvener mahkemede kendisine söz hakkı tanınması üzerine uyuşturucu maddeyi Güney'den ithal etmediğini Mağusa'da bir zenciden aldığını iddia etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.