ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Mersin'deki vurulma olayında ortak nokta KKTC

Mersin'deki vurulma olayında ortak nokta KKTC

KKTC'de adı birçok suç olayına karışan Kaan Taşkent Önsal'ın, yine adı suça karışan Veysi Çelik tarafından vurulduğu iddia edildi.

Yayın Tarihi: 15/08/18 17:56
okuma süresi: 1 dak.
Mersin'deki vurulma olayında ortak nokta KKTC
A- A A+
Kıbrıs Postası

KKTC'den yasadışı yollarla Mersin'e kaçan ve adadaki Lefkoşa Vergi Dairesi Müdürü'nün arabası dahil birçok kundaklama olayına adı karışan Kaan Taşkent Önsal'ın Mersin'de vurulduğu haberinin ardından Önsal'ın, adı Girne'deki Retro Bar'a düzenlenen ve 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı saldırının azmettiricisi olarak bilinen Veysi Çelik tarafından vurulduğu iddia edildi.

Çelik'in önceki yıllarda KKTC'de Mustafa Margili ve Hüseyin Pergamalı'nın vurulmasıyla ilgili aranırken kaçtığı Güney Kıbrıs'tan KKTC'ye gelip teslim olduğu ve mağdurların kendilerini vuran kişinin Veysi Çelik olmadığı yönündeki ifade değişiklikleri sayesinde serbest kalmıştı.

Veysi Çelik, Kaan Taşkent Önsal'ı silahl yaralama suçundan dolayı 28 Temmuz tarihinden bu yana Mersin Emniyet Müdürlüğü'nce aranıyor. Çelik'in izine henüz rastlanamadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.