ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kundaklama zanlıları 3 gün kaçabildiler

Kundaklama zanlıları 3 gün kaçabildiler

Mağusa Büyük Sanayi Bölgesi'nde geçtiğimiz hafta WRC Kaporta isimli iş yerinin kundaklanması ile Ferhat Doğan ve Abdülkerim Karabiber tutuklandı. Zanlılar dün mahkeme huzuruna çıkarılarak haklarında 3 gün tutukluluk süresi temin edildi

Yayın Tarihi: 16/09/18 09:00
okuma süresi: 2 dak.
Kundaklama zanlıları 3 gün kaçabildiler
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa Büyük Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren WRC Kaporta isimli iş yerinin ateşe verilmesinin ardından geniş çaplı soruşturma yürüten Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği polis ekipleri kısa bir süre içinde kundaklama zanlılarına ulaştı. Yapılan teknik araştırma sonucu önce Ferhat Doğan isimli şahsa ulaşan polis ekipleri, Doğan'ın itiraflarının ardından WRC Kaporta'yı kundaklayan bir diğer şahıs Abdülkerim Karabiber'e ulaştı. Her iki zanlı da dün Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılarak soruşturma maksatlı haklarında 3'er gün tutukluluk süresi temin edildi. Bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıyan zanlı Doğan ve Karabiber polise itirafta bulunarak suçlarını da kabul etti. Polis şimdi kayıp olan bazı emarelerin bulunması yönünde araştırmasını sürdürüyor.

Suçlarını kabul ettiler

Olayın soruşturmasını yürüten polis çavuşu Müjdat Günay mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Ferhat Doğan ve Abdülkerim Karabiber'in 11 Eylül 2018 tarihinde saat 03:00 sıralarında Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren WRC Kaporta isimli iş yerinin kilitli kapısını zorlayarak açtıktan sonra iş yerini çakmak ile kundakladıklarını açıkladı. Yürütülen soruşturma kapsamında zanlı Ferhat Doğan'ın 14 Eylül tarihinde tespit edilerek tutuklandığını belirten Günay, zanlı Doğan'dan yapılan sorgulamada iş yerini zanlı Abdülkerim Karabiber ile birlikte kundakladıklarını itiraf ettiğini açıkladı. Zanlı Karabiber'in 15 Eylül 2018'in ilk saatlerinde tespit edilerek tutuklandığını belirten polis çavuşu, her iki zanlının da gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini söyledi. Aranan emarelerin olduğunu vurgu yapan Günay, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.