ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Harmani teminata bağlandı

Harmani teminata bağlandı

Mağusa'da gece kulübünde Deniz Balçık'ı 4 yerinden bıçaklayan Zeki Harmani hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Yayın Tarihi: 13/10/18 10:21
okuma süresi: 2 dak.
Harmani teminata bağlandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da Gold Night isimli gece kulübünde konsomatris kadın için iki müşteri arasında sözlü olarak başlayan tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayın zanlısı Zeki Harmani hakkındaki soruşturma tamamlandı. Tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu 15 cm uzunluğundaki bıçak ile Deniz Balçık'ı kasık, boyun ve karnının iki yanından bıçaklayarak ağır yaralayan Harmani davalarını kabul etti. Zanlı dün "Katle teşebbüs" , "Ağır yaralama" ve "Kanunsuz bıçak bulundurma" suçlamalarından tutuklu bulunan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis subayı Eser Çelebi mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Zeki Harmani'nin 9 Ekim 2018 tarihinde, saat 22:30 sıralarında eğlenmek için gittiği Gold Night isimli gece kulübünde sözlü olarak tartıştığı Deniz Balçık'ı tasarrufunda bulundurduğu 15 cm uzunluğundaki bıçak ile sağ kasık, sol boyun ve karnının her iki yanından ciddi şekilde bıçakladığını mahkemeye aktardı. Olayın polisin bilgisine getirilmesi üzerine olay yerine gidilerek zanlı Zeki Hamani'nin tutuklandığını belirten Çelebi, zanlının davalarını kabul ettiğini açıkladı. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirten Çelebi zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan zanlının yurt dışına çıkışını yasaklayarak tüm kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Zanlının 3 bin TL nakdi teminat ödemesine karar veren Yargıç İnan, KKTC vatandaşı 1 kefilin 50 bin TL kefil kefaleti ile teminata bağlanmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.