ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Alsancak'ta uyuşturucu, Lefkoşa'da kavga

Alsancak'ta uyuşturucu, Lefkoşa'da kavga

Alsancak'ta bir kişi uyuşturucu bulundurmak suçundan tutuklandı.

Yayın Tarihi: 18/10/18 14:00
okuma süresi: 1 dak.
Alsancak'ta uyuşturucu, Lefkoşa'da kavga
A- A A+
Dün 10:45 - 11:30 saatleri arasında, Alsancak'ta Y.D. 'nin (E-25) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık iki gram ağırlığından hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, iki gram tütün ile karışık içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet metal kırıcı bulunarak emare olarak alındı. Y.D tutuklandı.

KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH VE PATLAYICI MADDE TASARRUFU, KAVGA VE RAHATSIZLIK

Dün saat 21:30 sıralarında, Taşkınköy'de Kemal Aksay Caddesi üzerinde, E.D.(E-28) ve B.D.(E-31) aralarında çıkan tartışma sonucunda birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine gelişigüzel vurup kavga ettikleri sırada, E.D. kullanımındaki araçta muhafaza ettiği, içerisinde fişenk bulunan av tüfeğini korkutmak maksadıyla B.D.'ye doğrulttu.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.