ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Taşoğlu ormanda ölü bulundu

Taşoğlu ormanda ölü bulundu

Mağusa Long Beach bölgesi ormanlık alanda dün 36 yaşındaki İbrahim Taşoğlu ölü bulundu.

Yayın Tarihi: 10/11/18 10:36
okuma süresi: 1 dak.
Taşoğlu ormanda ölü bulundu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa bölgesine bağlı Long Beach bölgesindeki ormanlık arazide dün bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 36 yaşındaki İbrahim Taşoğlu'na ait olduğu tespit edildi.

Taşoğlu'nun Dörtyol'da ikamet ettiği ve 3 günden beri de evine gitmediği öğrenildi. Polise haber vermeyen aile dün Taşoğlu'nu ararken aracını Long Beach bölgesindeki ormanlık arazide buldu. Dün saat 11.30 sıralarından itibaren olay polise haber edilirken, olay yerinde arama yapan polis ekipleri ormanda Taşoğlu'nun cansız bedenini buldu.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. Taşoğlu'nun cesedi ise otopsi yapılmak üzere Mağusa Devlet Hastanesi'ne ait morga kaldırıldı. Taşoğlu'nun cesedi üzerinde yapılan ilk muayeneye göre darp ve cebir izine rastlanmadığı öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.