ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polis açıkladı, aranan 4'üncü ceset Gaye Soyutok'a ait!

Polis açıkladı, aranan 4'üncü ceset Gaye Soyutok'a ait!

5 ve 6 Aralık tarihlerinde KKTC'de etkili olan yoğun yağışlı hava şartları nedeniyle Girne Lefkoşa anayolu üzerindeki Ciglos mevkiinde, HC 470 plakalı salon araç ile dere yatağına yuvarlanarak hayatını kaybeden Tolga Bekci, Ahmet Kılıç, Günay Kandaz'ın cesetlerine ulaşılırken, Gaye Soyutok'un ceseti hala aranıyor.

Yayın Tarihi: 07/12/18 11:36
okuma süresi: 2 dak.
Polis açıkladı, aranan 4'üncü ceset Gaye Soyutok'a ait!
A- A A+
Polis basın subaylığından yapılan açıkalmada olaydan sonra bulunan cesetler üzerinde yapılan kimlik tespitinde Tolga Bekci, Ahmet Kılıç ve Gaye Soyutok oldukları tespit edilmiş, Günay Kandaz'ın ise arandığı bildirilmişti.

Söz konusu şahısların bugün yapılan otopsileri sırasında aileler tarafından yeniden yapılan kimlik tespitinde dün ölü olarak bulunan şahsın Gaye Soyutok olmadığı ölen şahsın Günay Kandaz olduğu tespit edildi.

Kayıp şahıs Gaye Soyutok ile ilgili arama çalışmaları devam ediyor.

BAŞHEKİM DİZDARLI DA AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Dizdarlı yaşanan sel felaketi sırasında kaybedilen gençlerden üçünün cansız bedenlerinin hastane morguna ulaştığını, birinin ise halen arandığını kaydederek ancak dün aile bireyleri tarafından yapılan ilk kimlik tespitinde, anlık yaşanan telaş içinde "Gaye Soyutok" olduğu bildirilen gencin, bugün tekrar yapılan detaylı muayeneler ve aile tespitleri sonucunda aslında "Günay Kandaz" olduğunun saptandığını bildirdi.

Dizdarlı, kriz masasından aldıkları bilgiye göre Gaye Soyutok'un aranmasına devam edildiğini belirterek yaslı ailelere ve tüm topluma baş sağlığı, hayatını kaybeden gençlere Tanrı'dan rahmet diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.