ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TIR dorsesinde ülkeye girdi, 1 ay sonra yakalandı

TIR dorsesinde ülkeye girdi, 1 ay sonra yakalandı

Deniz Çelik isimli şahıs, Mağusa Limanı'ndan TIR dorsesine gizlenerek ülkeye kaçak olarak giriş yapmasından 1 ay sonra tespit edilerek tutuklandı.

Yayın Tarihi: 02/01/19 08:30
okuma süresi: 2 dak.
TIR dorsesinde ülkeye girdi, 1 ay sonra yakalandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa Limanı'ndan TIR dorsesine gizlenerek muhaceret işlemi yaptırmadan ülkeye kaçak olarak giriş yapan Deniz Çelik 1 ay sonra yakalandı. Zanlı Çelik dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Hakkında polis soruşturması başlatılan zanlı Deniz Çelik soruşturma amaçlı mahkeme emri ile 3 gün poliste tutuklu kalacak.

YAKALANINCA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Raif Safa mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Deniz Çelik'in 2 Aralık 2018 tarihinde Mersin'den Mağusa Limanı'na gelen bir yük gemisi içinde bulunan TIR dorsesine gizlenerek izinsiz olarak KKTC'ye giriş yaptığını ifade etti. Zanlının önceki gün Mağusa'da tespit edilerek tutuklandığını belirten Safa, Deniz Çelik'in gönüllü ifade verip suçunu itiraf ettiğini açıkladı. Zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirten Safa, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.