ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Naim cinayeti zanlılarına ek tutukluluk

Naim cinayeti zanlılarına ek tutukluluk

İş insanı Gökhan Naim'in öldürülmesi olayına ilişkin polis soruşturması devam ederken, tutuklu olan üç zanlı yargıç huzuruna çıkarılarak ek tutukluluk aldı.

Yayın Tarihi: 03/04/19 07:53
okuma süresi: 2 dak.
Naim cinayeti zanlılarına ek tutukluluk
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel DOĞAN

Naim cinayeti ile ilgili olarak Bilal Ahmad, Ali Okan Şengül ve Faiz Ul Hassan dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde yargıç huzuruna çıkarılarak üç gün ek tutukluluk aldı.

Zanlılardan KKTC vatandaşı olan Pakistan uyruklu Faiz Ul Hassan ile Pakistan uyruklu Bilal Ahmad'a taammüden adam öldürme, adam öldürme, kanunsuz ateşli silah taşıma ve tasarrufu, silahlı soygun, kanunsuz patlayıcı madde taşıma ve tasarrufu ve meskûn mahalde ateş etme suçlarından üç gün daha tutuklu kalmasına emir verildi.

ÇETE LİDERİ İLE 17 YILDIR YAKIN ARKADAŞ

KKTC vatandaşı olan Ali Okan Şengül isimli zanlıya da üç gün ek tutukluluk verildi.

Mahkemede şahadet veren Polis Müfettişi Feyyaz İneci, Ali Okan Şengül'ün çete lideri olduğu düşünülen ve aranmakta olan Zahid Masood'u HD 518 plakalı özel aracıyla alarak, çalınan para dolu çantayı Zahid Masood'a teslim ettiğini 27 Mart günü verdiği gönüllü ifadede açıkladığını ve çete lideri olduğu düşünülen zanlı ile 17 yıllık yakın arkadaş olduklarını söylediğini belirtti.

ZANLILARA 3 GÜN EK TUTUKLULUK

Dün sabah gerçekleşen davada, huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, soruşturmanın selameti için zanlılar Bilal Ahmad, Faiz Ul Hassan ve Ali Okan Şengül'ün üç gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.