ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Khan'ın Naim cinayetiyle alakası olmadığı anlaşıldı

Khan'ın Naim cinayetiyle alakası olmadığı anlaşıldı

Naim cinayeti ile ilgili çete lideri olduğu düşünülen ve aranmakta olan Sajid Masood'la telefon görüşmeleri yaptığı ve sahte kimlikle giriş yaptığı için tutuklu olan Rana Rahem Aslam Khan'ın Naim cinayetiyle alakası olmadığı anlaşıldı.

Yayın Tarihi: 08/04/19 15:52
okuma süresi: 1 dak.
Khan'ın Naim cinayetiyle alakası olmadığı anlaşıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

KKTC'ye sahte kimlik ile giriş yapan Rana Rahem Aslam Khan, bu suçla yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Mahkemede meseleyle ilgili olarak yeminli şahadet veren polis memuru Aykut Özkan, zanlının sahte belge tasarrufu ile tedavüle sürme ve sahtekârlıkla kayıt temini suçlarıyla tutuklandığını, 27 Mart 2019 tarihinde Ercan Havalimanı'ndan giriş yapan zanlı Rana Rahem Aslam Khan'ın, sahte Güney Afrika pasaportuyla giriş yaptığının da belirlendiğini belirtti.

Özkan, tahkikatın tamamlandığını ve Pakistan uyruklu olan zanlının KKTC'de yasal bağı olmadığına vurgu yapıp, tutuklu yargılanmasını talep etti. Yargıç Cenkay İnan huzuruna çıkarılan zanlının iki ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.