ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

"Ne baktın" kavgasının tutukluları teminatla serbest

"Ne baktın" kavgasının tutukluları teminatla serbest

Mağusa'da sokak ortasında "ne bakıyon lan?" tartışmasından çıkan kavgada LJ 304 plakalı aracı demirle hasara uğratan Veli Yıldırım ile Serhat Yıldırım teminata bağlandı. Çıkan kavga ile ilgili tutuklanan 6 zanlı hakkında ise polis dava okurken tüm zanlılar serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 25/04/19 07:49
okuma süresi: 3 dak.
"Ne baktın" kavgasının tutukluları teminatla serbest
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da Gülseren bölgesinde sokak ortasına "ne bakıyon lan?" sorusu ile alevlenen tartışmanın ardından çıkan kavgada B.G.E.'ye ait LJ 304 plakalı aracı profil demir ve demir joblarla 10 bin 500 TL hasara uğrattığı gerekçesi ile tutuklanan Veli Yıldırım ve Serhat Yıldırım'ın tutukluluk süreleri dün doldu.

"Kasti hasar" ve "Tecavüzkar alet taşıma" suçlamaları ile haklarında yürütülen soruşturmanın tamamlanmasının ardından Veli Yıldırım ve Serhat Yıldırım teminata bağlandı. Kavgaya karıştığı tespit edilerek ilk etapta tutuklanan F.G., B.G.E. ve A.Ö., mahkemeye çıkarılmadan dün polis tarafından haklarında dava okunarak serbest bırakılırken, kardeşler ise mahkemenin uygun gördüğü teminat şartlarını yerine getirerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

10 BİN 500 TL ZARARA YOL AÇTILAR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhan Kol mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Veli ve Serhat Yıldırım'ın 20 Nisan 2019 tarihinde Gülseren'de bir lahmacun salonu önünde F.G., B.G.E. ve A.Ö. ile vücutlarının muhtelif yerlerine vurmak sureti ile bir kavgaya karıştıklarını kaydetti. Zanlı Veli ve Serhat Yıldırım'ın daha sonra tasarruflarındaki profil demirleri ile B.G.E.'ye ait LJ 304 plakalı aracı 10 bin 500 TL hasara uğrattıklarını kaydeden Kol, zanlıların haklarındaki davaları kabul ettiğini, yürütülen soruşturmayı tamamladıklarını kaydetti. Polis memuru Kol zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR

Mahkeme zanlı Veli ve Serhat Yıldırım'ın yurt dışına çıkışını yasaklayarak seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Zanlıların 3'er bin TL nakdi teminat yatırmasına karar veren Yargıç Umut İnan, KKTC vatandaşı 1'er kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalamasına karar verdi. Mahkemenin uygun gördüğü teminat şartlarını yerine getiren zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.