ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hacer Ulaş'ın katili bugün de belirlenemedi

Hacer Ulaş'ın katili bugün de belirlenemedi

Hacer Ulaş'ın evinde ölü bulunması ile ilgili yapılan soruşturma kapsamında şüpheli görülen eşi Hüseyin Havalar'a bugün tekrar ek tutukluluk verilirken, Ulaş'ın katili yine netleşmedi...

Yayın Tarihi: 26/04/19 11:24
okuma süresi: 2 dak.
Hacer Ulaş'ın katili bugün de belirlenemedi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Alayköy'de ikametgahı içerisinde ölü bulunan 46 yaşındaki Hacer Ulaş'ın cinayet soruşturması devam ederken, olayla ilgili hala kesin bir bulguya rastlanmadı.

Cinayetle ilgili olarak Hacer Ulaş'ın boşanma aşamasında olduğu ve aynı evde yaşadığı eşi Hüseyin Havalar, bugün beşinci kez Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Hüseyin Havalar dışında biri tutuklanmazken, Havalar'ın suçlu olup olmadığı da bir türlü netleştirilemedi. DNA ve el yazısı inceleniyor Polis Müfettiş Muavini Hüseyin Göğmen verdiği şahadette, zanlının beşinci duruşmasında olduğunu 15 Nisan'da DNA analizi için örnek verdiğini ve eşini tehdit ettiğini aktardı.

Göğmen, zanlının ifadesinin alınmaya devam ettiğini, el yazısının incelendiğini ve 26 günde toplam 80 kişiden ifade alındığını da belirterek zanlının serbest kalması halinde, alınacak ifadelere etki edebileceği nedeniyle tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Cenkay İnan huzurunda gerçekleşen davada, zanlı Hüseyin Havalar'a 7 gün daha ek tutukluluk verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.