ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Budak yargılanmayı tutuklu bekleyecek

Budak yargılanmayı tutuklu bekleyecek

2012 yılından beri ülkede izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen Şirin Budak yargı süreci tamamlanıncaya dek 10 günü geçmemek üzere cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 15/05/19 07:48
okuma süresi: 2 dak.
Budak yargılanmayı tutuklu bekleyecek
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturmada 2012 yılından beri ülkede izinsiz olarak ikamet ettiği ortaya çıkan Şirin Budak tutuklandı. Budak yargılanıncaya dek 10 günü geçmemek şartı ile cezaevine gönderildi.

Mağusa'da geçtiğimiz günlerde canına kıymak isterken yaralanarak hayata tutunan Budak, mahkemeye ambulans ile getirilip yargıç huzuruna da sedye ile çıkarıldı

30 günlük vize ile gelip 7 yıldır kaçak olduğu ortaya çıktı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Arif Toroslu mahkemede verdiği ifadesinde, zanlının 8 Mayıs tarihinde Sakarya bölgesinde canına kıymak istediğini anımsatarak yürütülen soruşturmada Şirin Budak'ın 4 Ağustos 2012 tarihinde, ülkeye 30 günlük turist vizesi ile giriş yaptığını, ancak Budak'ın hitam bulan vize süresine rağmen ülkeden çıkış yapmadığının tespit edildiğini söyledi. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Toroslu, ülkede yasal statüsü bulunmayan zanlının yargılanıncaya dek 3 ayı geçmemek şartı ile cezaevine gönderilmesini talep etti. İddia Makamı adına davayı yürüten Savcı Hasan Boşnak tutukluluk talebini 10 ile sınırladı. Mahkeme zanlı Budak'ın 10 günü aşmamak kaydıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

"Pişmanım"

Mahkemede söz hakkı verilen zanlı Şirin Budak pişman olduğunu ve bu suçu işlerken kendinde olmadını kaydederek bir daha böyle bir suç işlemeyeceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.