ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Lamai'yi ihbar, Sasa'yı da Lamai'nin itirafı yakalattı

Lamai'yi ihbar, Sasa'yı da Lamai'nin itirafı yakalattı

Narkotik ekiplerinin Mağusa'da düzenlediği operasyonda üniversite öğrencisi yabancı uyruklu bir gencin tasarrufunda uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap ve sigara ile hassas terazi bulundu. Polis soruşturması kapsamında 2 kişi tutuklandı

Yayın Tarihi: 01/06/19 12:23
okuma süresi: 1 dak.
Lamai'yi ihbar, Sasa'yı da Lamai'nin itirafı yakalattı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da dün aldığı bir ihbar üzerine bir üniversite kampüsü içerisinde bulunan ikametgahta mahkeme emri ile arama yapan Narkotik ekipleri, Jeffrey A. Lamai isimli üniversite öğrencisinin tasarrufunda 1 adet sarı renk, uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap, 2 adet içerisinde uyuşturucu madde bulunan sigara izmariti ile 1 adet uyuşturucu madde tartımında kullanıldığına inanılan hassas terazi bularak emare aldı.

Jeffrey A. Lamai isimli şahıs tutuklanırken, suçla bağlantısı olduğu tespit edilen Daniel Sasa da tespit edilerek tutuklandı.

Zanlılar dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılarak, haklarında 2 gün tutukluluk süresi temin edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.