ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

12 şişe şaraptan cezaevine gönderildi

12 şişe şaraptan cezaevine gönderildi

Lefkoşa'da bir eve girerek, 12 şişe şarap çalan zanlı Recep Çelik, tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Ülkede ikamet izinli bulunan zanlı dün cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 14/06/19 07:35
okuma süresi: 2 dak.
12 şişe şaraptan cezaevine gönderildi
A- A A+
Kıbrıs Postası – Emel Doğan

Mahkemeye meseleyle ilgili olarak olguları aktaran polis memuru Gültekin Sancar, zanlı Recep Çelik'in ev açma, sirkat ve kasti hasar suçları ile methaldar olduğunu belirtti.

Sancar, zanlının önceki gün saat 14.30'da Lefkoşa'da sakin Ahmet Yıldırım'a ait ikametgâhın Güney kısmına bakan mutfak penceresinin camını açıp sağ eli ile mutfak kapısını üzerinde bulunan kilidi açtıktan sonra bahse konu kapıdan içeri girdiğini aktardı.

Sancar, zanlının ikametgâhta bulunan kilitli vaziyetteki yatak odası kapısının mutfaktantemin ettiği yeşil renk jet gaz küçük tüp ile kasten ve kanunsuz olarak vurmak sureti ile kırdığını, yatak odası içerisinde bulunan 12 şişe toplamda 3.000 TL değerindeki şampanyaları alıp mutfak kapısından dışarı taşıyarak sirkat ettiğini söyledi.

Polis, meselede sirkat edilen şampanyaların ve küçük tüpün emare olarak alındığını, meselede zanlının gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini ve mesele ile ilgili olarak tahkikatın tamamlandığını belirtti.

Zanlının T.C vatandaşı olup ikamet izinli olduğunu söyleyen polis, davaları görüşülünceye kadar mahkemenin uygun gördüğü bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Cenkay İnan, zanlının 2 ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.