ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Silahlı kavgada aranan iki kişi teslim oldu

Silahlı kavgada aranan iki kişi teslim oldu

Yenikent Gönyeli'de önceki gece meydana gelen silahlı alacak verecek kavgasında 1'i yaralı 3 kişi mahkemeye çıkarılırken, aranan 2 kişi ise polise teslim oldu.

Yayın Tarihi: 26/06/19 13:11
okuma süresi: 1 dak.
Silahlı kavgada aranan iki kişi teslim oldu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Yenikent Gönyeli'de önceki gece meydana gelen olayla ilgili aranan 26 yaşındaki B.A. ve 25 yaşındaki M.Y. isimli zanlılar bugün öğlen saatlerinde Lefkoşa Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Meydana gelen alacak verecek kavgasında 1'i yaralı 3 kişi tutuklanarak mahkemeye çıkarılırken, olayla ilgili 2 kişi ise aranmaktaydı. Olayla ilgili olarak bugün mahkemeye çıkarılan KKTC vatandaşı 3 zanlı serbest bırakılırken, kaçak olarak aranan 2 zanlı ise polise teslim oldu.

3 ZANLI SERBEST BIRAKILDI

Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde bugün yargıç huzuruna çıkarılan B. D., B. İ. ve S. T. isimli KKTC vatandaşı 3 zanlı, birer kefilin 20 bin TL'lik şahsi kefalet senedi imzalaması, yurtdışı yasağı ve haftada bir isbatı vücutta bulunmak şartıyla tazminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.