ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Eğlence mekanında yumruklar konuştu

Eğlence mekanında yumruklar konuştu

Mağusa'da bir eğlence mekanında güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Cemal İpekçioğlu, bardak kırdığı gerekçesi ile bir kişi ile tartışırken, kavgayı ayırmak isteyen Engin Damar'ın yüzüne yumruk atarak çenesinin kırılmasına neden oldu, tutuklandı.

Yayın Tarihi: 10/07/19 07:43
okuma süresi: 2 dak.
Eğlence mekanında yumruklar konuştu
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da 7 Temmuz 2019 tarihinde saat 01:30 sıralarında bir eğlence mekanında kavga eden iki kişiyi ayırmak isteyen Engin Damar'ın, yüzüne gelen yumruk nedeni ile çenesi kırıldı. Eğlence merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve Damar'ın çenesini kırarak vahim zarara uğratan Mehmet Cemal İpekçioğlu tutuklandı. Dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı İpekçioğlu, yürütülen soruşturmanın selameti açısından 3 gün poliste tutuklu kalacak.

AYIRMAK İSTEDİ ÇENESİ KIRILDI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Arif Toroslu mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Mehmet Cemal İpekçioğlu'nun Mağusa'da Suriçi'nde bir eğlence mekanında güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, 7 Temmuz 219 tarihinde saat 01:30 sıralarında eğlence mekanı dışında bir kişinin elindeki bardağı yere vurup kırması sonucu zanlı ile aralarında tartışma yaşandığını mahkemeye aktardı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kendilerini ayırmak için araya giren Engin Damar isimli kişiyle de tartışan zanlının tartışma esnasında Engin Damar'ın yüzüne yumruk atmak suretiyle çenesinin kırılmasına neden olduğunu açıkladı.

Aleyhinde polise yapılan şikayet üzerine aranan ancak tespit edilemeyen zanlının 8 Temmuz 2019 tarihinde kendi isteğiyle polise gelerek teslim olduğunu belirten Toroslu, zanlının tutuklandığını kaydetti. Zanlının kavgaya karıştığı ancak Damar'a vurmadığı yönünde gönüllü ifade verdiğini kaydeden Toroslu, davasına da ayni doğrultuda cevap verdiğini, görgü tanıklarının bir kısmından ifade alındığını, diğer tanıklardan da ifade temin edilmesi gerektiğini söyledi.

Güvenlik kamerası görüntülerinin de henüz incelenemediğini söyleyen Toroslu, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.