ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Eminoğlu, Özbekoğlu ve 3 memura ek tutukluluk

Eminoğlu ile Özbekoğlu'na 7'şer gün, 3 memura 3'er gün tutukluluk

Sahte evrakla üzerine mal geçirme davası ile ilgili yürütülen soruşturmada, Mehmet Eminoğlu ve Serdar Özbekoğlu hakkında 7'şer gün ek tutukluluk, suçla bağlantılı olabileceği düşünülen 3 tapu dairesi çalışanına ise 3'er gün tutukluluk emri verildi.

Yayın Tarihi: 09/08/19 18:07
okuma süresi: 1 dak.
Eminoğlu ile Özbekoğlu'na 7'şer gün, 3 memura 3'er gün tutukluluk
A- A A+
Sahte evrakla üzerine mal geçirme davası ile ilgili olarak süren soruşturmada Mehmet Eminoğlu ve Serdar Özbekoğlu bugün yeniden Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkartıldı.

Ek süre talebiyle yargıç karşısına çıkartılan Eminoğlu ve Özbekoğlu'nun tutukluluk süreleri 7 gün daha uzatıldı.

Öte yandan soruşturma kapsamında olayla ilgili bağlantıları olduğu düşünülen ve önceki gün tutuklanan Girne Tapu Dairesi'nden 3 çalışan da yargıç karşısına çıktı, çalışanlar hakkında 3'er gün tutukluluk emri verildi.

Zanlılar Özlem Akdağ, Türkan Dayı ve Vedia Veziroğlu aleyhine getirilen suçlamalar arasında, resmi evrak sahtelemek, sahte evrakı tedavüle sürme, sahte davranışla kayıt temini, sahtekârlıkla mal temini, kamu görevinde sahtekârlık yapmak ve emniyeti suiistimal etmek var.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.