ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Altıntaş'ın burnunu ve dişini kırmakla suçlanıyorlar

Altıntaş’ın burnunu ve dişini kırmakla suçlanıyorlar

Mağusa'da Mehmet Altıntaş'ın burnunu ve dişini kırdıkları gerekçesi ile tutuklanan Sabri Kılbaş ile Serkan Can isimli şahıslar mahkemeye çıkarılarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Yayın Tarihi: 17/08/19 10:02
okuma süresi: 2 dak.
Altıntaş’ın burnunu ve dişini kırmakla suçlanıyorlar
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da aralarında çıkan kavga sırasında alkol tesiri altında bulundukları bir sırada Mehmet Altıntaş'ın burnunun ve dişinin kırılmasına neden olan Sabri Kılbaş ile Serkan Can tutuklandı. "Vahim zarar" suçlaması ile haklarında soruşturma başlatılan zanlılar dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Aleyhlerindeki soruşturmanın tamamlanması nedeni ile teminata bağlanan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DİŞİ VE BURNU KIRILDI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mehmet Emin Doğan mahkemede verdiği ifadesinde, 16 Eylül 2019 tarihinde saat 01:40 sıralarında Deniz Piyade Sokak'ta zanlı Sabri Kılbaş'ın %60 promil alkol tesiri altında bulunduğu bir sırada Mehmet Altı

ntaş'a yumruk atarken o esnada yanlarına gelen zanlı Serkan Can'ın da yumruk atarak zanlıların Altuntaş'ın burnunun ve dişinin kırılmasına neden olduklarını söyledi. Zanlıların tutuklanmasının ardından Kılbaş'ın davalarını kabul ettiğini, zanlı Can'ın ise kabul etmediğini söyleyen polis memuru Doğan, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR

Mahkeme, zanlıların yurt dışına çıkışını yasaklayarak seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Zanlılar, KKTC vatandaşı 1'er kefilin 50'şer bin TL kefalet senedi imzalaması karşılığında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.