ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akacan davası 18 Eylül'e ertelendi

Akacan davası 18 Eylül'e ertelendi

İş insanı Erhan Başay ve arkadaşı Zeki Asımoğlu'nu darp ettikleri gerekçesiyle yargılanan Bulut Akacan ile korumaları Vasıf Gurbanov ve Orçun Özorçun, bugün tekrar mahkemeye çıkarıldı. Dava 18 Eylül'e ertelendi...

Yayın Tarihi: 20/08/19 13:04
okuma süresi: 1 dak.
Akacan davası 18 Eylül'e ertelendi
A- A A+
Girne'de 2019 yılı Ocak ayında bir restoranda meydana gelen olayda iş insanı Erhan Başay ve arkadaşı Zeki Asımoğlu'nu darp ettikleri gerekçesiyle yargılanan Bulut Akacan ile korumaları Vasıf Gurbanov ve Orçun Özorçun'un davası bugün Girne Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden görüşüldü.

Mahkeme Başkanı Nüvit Gazi, Özorçun ve Kurbanov'un cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak kalmasına, Akacan'ın ise teminat şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir vererek, davayı 18 Eylül tarihine erteledi.

Buna göre sanıklar yeni adli yılda itham edilecek.

Özorçun ile Kubanov 8 aydır hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde yargılanmayı bekliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.