ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Öğrenci yurdunda eşkiyalık

Öğrenci yurdunda eşkiyalık

Aralarında problem olduğu gerekçesi ile Ahmad İbrahim Musa'yı yatağından yere atarak darp eden Abdulhakim Mohammad ve Abu Bakar Osman tutuklandı.

Yayın Tarihi: 28/08/19 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Öğrenci yurdunda eşkiyalık
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Aralarında daha önceden problem olduğu gerekçesi ile Ahmad İbrahim Musa isimli öğrencinin kaldığı yurt odasına izinsiz girerek Musa'yı darp eden AbdulhakimMohammad ve Abu Bakar Osman tutuklandı.

Aleyhlerinde "Kasti hasar", "Darp" ve "Mülke tecavüz" suçlaması ile ilgili soruşturma başlatılan zanlılar dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme soruşturma maksatlı zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

YURT ODASINA ZORLA GİRDİLER

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru mahkemede verdiği ifadesinde, zanlılar Abdulhakim Mohammad ve Abu Bakar Osman'ın 27 Ağustos 2019 tarihinde, saat 03:00 sıralarında, aralarında daha önceden problem olduğu gerekçesi ile Ahmad İbrahim Musa'nın ikamet ettiği öğrenci yurdundaki odasının kapısının kilidine hasar vererek açtıklarını, zanlıların içeriye girip yatakta yatan Musa'yı ellerinden ve ayaklarından tutup yere atarak darp ettiklerini açıkladı.

Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın yeni başladığını belirten polis, zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.