ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Hırsızlık zanlısı tutuklu yargılanacak

Hırsızlık zanlısı tutuklu yargılanacak

Mağusa'da faaliyet gösteren bir gece kulübünde garson olarak çalıştığı sırada iş yerine müşteri olarak giden H.P.'ye ait cüzdanı sirkat ettiği iddia edilen Mustafa Öztürk aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Yayın Tarihi: 13/09/19 07:30
okuma süresi: 3 dak.
Hırsızlık zanlısı tutuklu yargılanacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da faaliyet gösteren Moscow isimli gece kulübünde garson olarak çalıştığı sırada müşteri olarak giden H.P.'ye ait cüzdanı ve içerisindeki bin 175 TL nakit parayı sirkat ettiği gerekçesi ile tutuklanan Mustafa Öztürk dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Gece kulübüne ait güvenlik kamerasından yapılan tespit üzerine tutuklanan 2018 yılı Ocak ayından beri ülkede kaçak olarak ikamet ettiği ortaya çıkan zanlı Mustafa Öztürk aleyhinde yürütülen soruşturma tamamlandı. Dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarılan zanlı Öztürk, ülkede kaçak olarak ikamet etmesi nedeni ile yargılanıncaya dek 15 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Murat Öztürk mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Mustafa Öztürk'ün 9 Eylül 2019 tarihinde saat 00:20'de Güvercinlik kavşağında faaliyet gösteren ve garson olarak çalıştığı Moscow isimli gece kulübüne müşteri olarak gelen ve cüzdanını oturduğu koltuğun yan kısmına bırakan H. P'nin cüzdanı ile içerisinde bulunan bin 175 TL'yi sirkat ettiğini açıkladı.

Aynı tarihte müştekinin şikayeti üzerine konu gece kulübünün ziyaret edildiğini belirten Öztürk, güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini açıkladı. Kamera görüntülerinden yapılan incelemede cüzdanı konu iş yerinde garson olarak çalışan zanlı Mustafa Öztürk'ün sirkat ettiğinin tespit edildiğini açıklayan polis memuru, ayni tarihte zanlıdan izahat istendiğinde sirkat ettiği cüzdanı iş yeri dışında bir dolap üzerine koyduğunun öğrenildiğini söyledi. Öztürk, cüzdanın zanlının söylediği yerde içi boş bir şekilde tespit edildiğini belirtti.

Zanlının üzerinde yapılan aramada ise cüzdan içerisinden almış olan 530 TL paranın bulunarak emare alındığını ifade eden Öztürk, zanlının ikametgahında ise 85 TL'nin bulunarak emare alındığını kaydetti. Yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten polis memuru, zanlı Mustafa Öztürk'ün tutuklu yargılanmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.