ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Uyuşturucu zanlılarına 3 gün ek tutukluluk

Uyuşturucu zanlılarına 3 gün ek tutukluluk

Mağusa'da Narkotik polisinin bir otel odasında düzenlediği operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile ilgili tutuklanan Hasan Sarı, Hüseyin Gör ve Şuayip Doğan hakkındaki tutukluluk süresi uzatıldı.

Yayın Tarihi: 17/09/19 07:30
okuma süresi: 3 dak.
Uyuşturucu zanlılarına 3 gün ek tutukluluk
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da Narkotik polisinin bir otelin 207 numaralı odasına düzenledikleri operasyonda, ele geçirdikleri 9 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 3 adet içerisinde yine sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara ile ilgili tutuklanan 3 zanlı dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

"Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf" suçlaması ile haklarında yürütülen soruşturmanın devam etmesi nedeni ile zanlılar Hasan Sarı, Hüseyin Gör ve Şuayip Doğan'ın tutukluluk süreleri 3 gün daha uzatılırken, polis suçla bağlantısı olduğu tespit edilen 1 kişinin daha arandığını açıkladı.Yargıç huzuruna çıkarılmak üzere mahkemeye getirilirken geçen sefer ede

UYUŞTURUCUNUN TEMİN EDİLDİ KİŞİ ARANIYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mustafa Kavaz mahkemede verdiği ifadesinde, 12 Eylül 2019 tarihinde, saat 11.30 sıralarında alınan bilgi üzerine bir otelde zanlı Hasan Sarı'nın kaldığı 207 numaralı odada uyuşturucu olduğunu öğrendiklerini anımsattı.

İkametgâha operasyon düzenlendiği sırada zanlı Hasan Sarı'nın giriş kapısı önünde tasarrufunda 1 gram sentetik cannabinoid ile tespit edildiğini söyleyen Kavaz, zanlının tutuklanmasının üzerine ikamatgahta arama gerçekleştirildiğini belirtti. Otel odasında Hüseyin Gör'ün elinde içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan sarma sigara olduğunun tespit edildiğini belirten Kavaz, zanlı Şuayip Doğan'ında aynı oda içerisinde tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. Zanlıların huzurunda yapılan aramada evin çeşitli yerlerinde de poşet ve kâğıtlar içerisinde muhafaza edilen yaklaşık 8 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin ve 2 adet daha ucu yanık halde içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan sarma sigaraların bulunarak emare alındığını kaydeden Kavaz, zanlılar hakkındaki soruşturmanın devam ettiğine dikkat çekti.

Zanlı Hasan Sarı'nın gönüllü ifadesi ışığında söz konusu uyuşturucu maddelerin temin edildiği şahsın arandığına belirten Kavaz, zanlıların 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.