ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Eroinle yakalanan Kırlar tutuklandı

Eroinle yakalanan Kırlar tutuklandı

Mağusa'da aldıkları bir ihbarı değerlendiren Narkotik ekipleri Mehmet Kırlar'a ait ev ve araçta eroin türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Kırlar tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 20/09/19 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Eroinle yakalanan Kırlar tutuklandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekipleri, edindikleri bir bilgi ışığında önceki gün Mehmet Kırlar'a ait araçta ve evde yaptıkları aramada eroin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi.

"Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlamasıile ilgili tutuklanan zanlı Kırlar, dün Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Mahkeme, polisin başlattığı soruşturma kapsamında zanlı Kırlar'ın 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

ŞIRINGA VE EROİN TÜRÜ UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mustafa Kavaz mahkemede sunduğu şahadette, 18 Eylül 2019 tarihinde alınan bir bilgide zanlı Mehmet Kırlar'ın tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini belirtti.

Aynı gün zanlı Kırlar'ın aracında tespit edilerek alıkonulduğunu söyleyen Kavaz, arabada yapılan aramada içerisinde eroin türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet şırınga ile yine içerisinde eroin türü uyuşturucu olduğuna inanılan kapak bulunduğunu aktardı. Zanlı Kırlar'ın evinde de arama yapıldığını ifade eden Kavaz, evde eroin kalıntısı olduğuna inanılan 5 adet foilkağıdı ve yine içerisinde eroin kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet demir çubuk bulunduğunu açıkladı.

Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyleyen Kavaz, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 1 kişinin daha arandığını açıkladı.

Yürütülen soruşturmanın yeni başladığını ifade eden Kavaz, zanlının 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.