ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Zanlı Alhamad 4 gün daha tutuklu kalacak

Zanlı Alhamad 4 gün daha tutuklu kalacak

Mağusa'da faaliyet gösteren bir iş yerinin müstahdemi tarafından sirkat edildiği 4 bin 800 Dolar ile ilgili bağlantılı olarak sahtekarlıkla para temin ettiği Bashar İbrahim Alhamad'ın tutukluluk süresi uzatıldı.

Yayın Tarihi: 24/09/19 07:56
okuma süresi: 2 dak.
Zanlı Alhamad 4 gün daha tutuklu kalacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da bir inşaat şirketine ait ve hali hazırda kiralanmış olan daireyi 1 yıllığına başkasına kiralayarak 4 bin 800 Dolar parayı sahtekarlıkla temin etmekle suçlanan zanlı Bashar İbrahim Alhamad hakkındaki soruşturma devam ediyor.

"Sahtekarlıkla para temini" suçlamasıyla ilgili olarak dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Bashar İbrahim Alhamad'ın tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Osman Üreten mahkemede verdiği ifadesinde, 2019 yılı Ağustos ayı içerisinde Mağusa'da Seyed Hamed Shahcheraghi'nin çalıştığı bir inşaat şirketinin kiraladığı Uptown Blok U Kat 1 Numara 4 adresindeki Alexandre Barabash'a ait daireyi şirketin bilgisi dışında Bethlehem Obazee'ye, zanlı Bashar İbrahim Alhamad ve Olga Zhanakhmetova'nın yardımı ile 1 yıllığına kiralayıp 4 bin 800 Dolar parayı alarak sahtekarlıkla temin ettiğini açıkladı.

Zanlı Alhamad'ın 19 Eylül 2019 tarihinde tutuklandığını belirten Üreten, diğer 2 zanlının yurt dışında olduklarının tespit edildiğini ve haklarında tutuklama emri temin edildiğini açıkladı. Yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Üreten, zanlının 4 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.