GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Fotiu Bulgaristan Büyükelçisi ile görüştü

Fotiu Bulgaristan Büyükelçisi ile görüştü

Rum Yönetimi Başkanlığı İnsani Konular ve Dış Rumlar Komiseri Fotis Fotiu'nun, Bulgaristan'ın Lefkoşa Büyükelçisi Hristo Georgiev ile görüştüğü bildirildi.

Yayın Tarihi: 22/03/18 15:15
okuma süresi: 1 dak.
Fotiu Bulgaristan Büyükelçisi ile görüştü
A- A A+
Haravgi gazetesi, Georgiev'in Fotiu ile görüşmesinde, Bulgaristan'ın, Güney Kıbrıs'ın kayıpların akıbetinin belirlenmesi konusundaki çabalarına destek verdiğini söylediğini yazdı.

Habere göre görüşmede, kayıpların yanı sıra KKTC'de yaşayan Rum ve Maronitler ile Güney Kıbrıs-Bulgaristan arasındaki ilişkiler ve kültürel mirasa dair konular ele alındı.

Gazete, Fotiu'nun Georgiev'e, "Türkiye'nin kayıplar konusunda olumsuz tavır izlediği ve işbirliği yapmadığı" iddiasını aktardığını yazdı.

Habere göre Fotiu, AB'nin Türkiye'ye bu konuda baskı yapması ve kayıp ailelerinin acısının bir an önce dindirilmesi gerektiğini ileri sürdü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.