GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güneyde kan donduran cinayet!

Güneyde kan donduran cinayet!

Kıbrıs'ın güneyinde, Lefkoşa'da bir çiftin evine giren yüzü maskeli kişiler, ev sahiplerini bıçaklayarak öldürdü.

Yayın Tarihi: 19/04/18 09:47
okuma süresi: 1 dak.
Güneyde kan donduran cinayet!
A- A A+

Lefkoşa'ya bağlı Strovolo semtinde ikamet eden Kıbrıslı Rum çift, 60 yaşundaki Yorgos Hacıyeorgiu ve 59 yaşındaki eşi Dinas Sergiu'nun bugün ikamet ettikleri evde ölü olarak bulunduğu belirtildi.

Yorgos Hacıyeorgiu'nun, İngiliz Okulu'nda matematik öğretmeni, eşi Dinas'ın ise Rum Merkez Bankası'nda memur olarak görev yaptığı da belirtildi.

Politis'te yer alan habere göre, yatak odalarında ölü bulunan çiftin 15 yaşındaki oğullarının, saldırganlar tarafından "sana zarar vermeyeceğiz" denilerek komşu eve gitmesine izin verildiği gelen bilgiler arasında.

Rum haber kaynakları çiftin 15 yaşında evlatlık oğullarının Rus olan biyolojik anne ve babasının, çocuğun izini sürerek aileye ulaştıklarının tespit edildiğini. Şüphelerin bu şahıslar üzerinde yoğunlaştığını ve soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.