GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Rum çifti evlatlık oğulları öldürmüş olabilir!

Rum çifti evlatlık oğulları öldürmüş olabilir!

Güneyde dün yaşanan cinayetle ilgili Rum polisinin soruşturması sürüyor. Yatak odalarında vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanan Rum çiftin ölümüyle ilgili 2 kişi polis tarafından aranırken çiftin 15 yaşındaki üvey çocuklarının da katil zanlısı olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Yayın Tarihi: 20/04/18 08:58
okuma süresi: 2 dak.
Rum çifti evlatlık oğulları öldürmüş olabilir!
A- A A+
KIBRIS POSTASI

Güneyde, Lefkoşa'ya bağlı Strovolo semtinde ikamet eden Kıbrıslı Rum çift 60 yaşındaki Yorgos Hacıyeorgiu ve eşi 59 yaşındaki Dinas Sergiu'nun ölümüyle ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Olayın ardından yapılan otopside Yorgos Hacıyeorgiu'nun vücudunun muhtelif yerlerinden aldığı 25-30 bıçak darbesiyle, eşi Dinas Sergiu'nun ise boğazından aldığı 10 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ve her iki cinayette de aynı kesici aletin kullanıldığı tespit edildi.

Olay sırasında evde bulunan 15 yaşındaki üvey çocukları tarafından verilen ifadeye göre yüzleri maskeli iki kişinin eve girdiği ve çocuğun kaçmasına izin verdikleri kaydedildi.

Polis, bugün psikolog eşliğinde çiftin üvey çocuğunu yazılı ifadeyle sorgulayacak.

Çocuk, sözlü ifadesinde eve giren yüzleri maskeli iki kişiden söz etmiş, kendisiyle konuşup gitmesine izin verdiklerini söylemişti. Ancak dün yapılan olay yeri incelemede eve zorla girildiğine dair hiçbir kanıt bulunamadı.

Rum polisi, cinayetin 15 yaşındaki çocuğun işlemiş olabileceği ihtimali de dahil tüm olasılıkları değerlendiriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.