GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

ABD ve Rusya'dan kayıplar konusunda destek istendi

ABD ve Rusya'dan kayıplar konusunda destek istendi

Güney Kıbrıs'taki ABD Büyükelçiliği ile Rusya Büyükelçiliği'nin, Türkiye'ye askeri arşivlerini açması ve askeri bölgelerde kazı çalışmaları yapılmasına izin vermesine yönelik baskı yapılması konusunu ülkelerinin gündemine getireceği konusunda taahhüt verdiği bildirildi.

Yayın Tarihi: 20/04/18 12:24
okuma süresi: 1 dak.
ABD ve Rusya'dan kayıplar konusunda destek istendi
A- A A+
Haravgi gazetesi, "Tüm Kıbrıs Beyan Edilmemiş Esirler ve Kayıp Şahısların Yakınları Komitesi"nin "33. Kayıplara Sevgi Maratonu" çerçevesinde ABD Büyükelçiliği ve Rusya Büyükelçiliği'ne muhtıra verdiğini yazdı.

Gazete, dernek yönetim kurulu üyesi Yorgos İkonomidis'in konuyla ilgili açıklamasında, bu insani konunun yalnızca Kıbrıs ile ilgili olmadığını ve uluslararası bir konu olduğunu kaydederek, bu sebepten ötürü ABD ve Rusya'dan bu konuda destek beklediklerini söylediğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.