GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Hristodulidis: "AİHM kararlarının uygulanması önemli"

Hristodulidis: "AİHM kararlarının uygulanması önemli"

Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) verdiği kararların uygulanmasının önemli olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 19/05/18 13:12
okuma süresi: 1 dak.
Hristodulidis: "AİHM kararlarının uygulanması önemli"
A- A A+
Haravgi gazetesinin haberine göre, Danimarka'da gerçekleşen Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi toplantısında konuşan Hristodulidis'in, AİHM kararlarının uygulanmasının, Avrupa Konseyi'nin etkinliği ve geleceği için oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı.

Haberde, Hristodulidis'in toplantıda Kıbrıs sorununda gelinen son aşama ve müzakerelerin yeniden başlaması perspektifine dair açıklamalarda bulunduğu kaydedildi.

Öte yandan Fileleftheros gazetesi de, Hristodulidis'in Danimarka temasları çerçevesinde Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland'ın yanısıra Andora ile Moldova'nın Dışişleri Bakanları ile görüştüğünü yazdı.

Habere göre, Hristodulidis, temasları çerçevesinde Kıbrıs sorunu ile ilgili bilgilendirme yaptı ve ortak ilgi alanlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.