GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Dipkarpaz'daki Rum öğrencilere destek programına bütçe

Dipkarpaz'daki Rum öğrencilere destek programına bütçe

Rum Bakanlar Kurulu'nun, Dipkarpaz'daki Rum öğrencilere yönelik, çok düzeyli önleme programının hayata geçirilmesi maliyetinin bir kısmının karşılanması için 5 bin 400 Euro'nun Başkanlık bütçesine aktarılmasına onay verdiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 18/06/18 12:02
okuma süresi: 1 dak.
Dipkarpaz'daki Rum öğrencilere destek programına bütçe
A- A A+
Politis gazetesi, bu miktarın verilmesinin, Rum Başkanlığı İnsani Konular ve Dış Rumlar Komiseri Fotis Fotiu'nun Sağlık Bakanlığı'na yazdığı mektupla talep edildiğini kaydetti.

Gazete, 5 bin 400 Euro'luk miktarın, Bağımlılıkların Göğüslenmesi Birimi(AAEK) ile Rum Başkanlığı İnsani Konular ve Psikoterapi Enstitüsü arasındaki finans anlaşması temelinde hayata geçecek önleyici programın uygulanması finansmanıyla ilgili oluğunu yazdı.

Programın toplam maliyetinin 10 bin 800 Euro olduğunu yazan gazete,finans anlaşması gereği AAEK'in 5 bin 400 Euro vereceğini belirtti.

Gazete geriye kalan 5 bin 400 Euro'nun ise Rum Başkanlığı İnsani Konular ve Dış Rumlar Komiserliği tarafından verileceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.