GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güneyde araç hırsızlığı revaçta

Güneyde araç hırsızlığı revaçta

Güney Kıbrıs'ta araç hırsızlıklarını revaçta olduğu, son iki yıl içerisinde binden fazla araç çalındığı ve en çok araç hırsızlığına Limasol'da rastlandığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 19/07/18 13:52
okuma süresi: 1 dak.
Güneyde araç hırsızlığı revaçta
A- A A+
Politis'in haberine göre, 2015'ten Ocak 2018'e kadar geçen süre içerisinde bin 185 araç çalındı. Çalınan her 3 arabadan 2'si bulunabildi. Lefkoşa, en çok araç hırsızlığı yapılan yer sıralamasında, Limasol'dan sonra ikinci sırada.
Rum polisinin elindeki veriler, hırsızların genelde çaldıkları arabaları kısa süre elde tuttuktan sonra terk ettiğini ve bu araçların bir kısmıyla cürüm işlendiğini gösteriyor. Çalınan araçların bir kısmının ise parçalanarak, yedek parça olarak satıldığına inanılıyor.
Eldeki verilerin, sadece pahalı araçların çalındığı düşüncesinin yanlış olduğunu gösterdiğine dikkat çeken gazete, polisin, herhangi bir cürüm faaliyetinde kullanılabilecekleri gerekçesiyle halktan araç hırsızlıklarını derhal bildirmelerini istediğini yazdı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.