GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Paralimni'de bir binaya savunma tipi el bombası atıldı

Paralimni’de bir binaya savunma tipi el bombası atıldı

Paralimni'de, 50 yaşındaki bir kişiye ait emlak bürosu olarak kullanılan iş yerine, dün sabaha karşı, savunma tipi el bombası atıldığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 27/07/18 12:56
okuma süresi: 1 dak.
Paralimni’de bir binaya savunma tipi el bombası atıldı
A- A A+
Politis gazetesi, bombanın patlaması sonucu sadece gürültü duyulduğunu, o anda başka herhangi bir şeyin tespit edilemediğini yazdı.

50 yaşındaki iş yeri sahibinin, sabah, bürosuna gelmesi ve zarar tespit etmesi üzerine polise haber verdiğini yazan gazete, yapılan inceleme sonucunda bombanın, binanın alt katına giden alanının yanına atıldığı, bunun üzerine patlama sonucunda sadece park halindeki 2 aracın hafif zarar gördüğünü belirtti.

Gazete, bilinmeyen kişilerin, birkaç gün önce de, 50 yaşındaki iş yeri sahibinin annesinin evine savunma tipi bomba attığını da anımsattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.