GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Rum Başkanlığı'nda yeni istihdamlar

Rum Başkanlığı'nda yeni istihdamlar

Rum Başkanlığı'nda görev yapması için 4 danışmanın daha istihdam edilmesinin planlandığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 08/09/18 12:41
okuma süresi: 2 dak.
Rum Başkanlığı'nda yeni istihdamlar
A- A A+
Fileleftheros ve diğer gazeteler, Rum Başkanlık İdaresi yetkilisi Theodosi Tsiola'nın, Meclis Maliye Komitesi'ne bir mektup göndererek, yeni danışmanların yıl sonuna kadar ücretlerinin karşılanması için 67 bin 930 Euro'nun serbest bırakılmasını talep ettiğini yazdı.

Gazete, Tsiolas'ın Meclis'e gönderdiği verilere dayanarak, daha önce Hükümet Sözcü Vekilliği görevini yürüten Viktoras Papadopulos'un, yıllık 56 bin 548 Euro'ya denk gelen, iki katı ücretle, Rum Başkanlığı'na döneceğini belirtti.

Habere göre, Papadopulos daha önce yıllık 38 bin 912 Euro alıyordu.

Gazete, Viktoras Papadopulos'un, Hükümet Sözcüsü Prodromos Prodromu ve bir de eğitimcinin görev yaptığı Rum Başkanlığı Basın Bürosu'na yerleştirileceğini yazdı. Gazete yıllık 15 bin 708 Euro ücretle, gazeteci sıfatıyla danışman olarak alınacak Sotia N.Zeniu ile Kiriaki Mihail Frangisku'nun eşlerinin televizyon kanallarında gazeteci olarak çalışmaları nedeniyle özellikle bu iki istihdamın Meclis'te mırıldanmaya neden olduğunu belirtti.

Gazete, Rum Başkanlığı'na istihdam edilecek üçüncü kadın danışmanın ise Andria Luka olduğunu, bu kişinin toplam bin 800 Euro ile üç ay hizmet vereceğini yazdı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.