GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Anastasiadis yatırımcılara çağrıda bulundu

Anastasiadis yatırımcılara çağrıda bulundu

Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere'nin başkenti Londra'da iş dünyasına yönelik gerçekleştirilen bir sempozyumda yaptığı konuşmada Güney Kıbrıs'a yatırım yapılması çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 22/09/18 13:02
okuma süresi: 1 dak.
Anastasiadis yatırımcılara çağrıda bulundu
A- A A+
Politis ve diğer gazeteler, Anastasiadis'in, "Yatırımları İlerletme Organizasyonu" ile "Bloomberg" tarafından düzenlenen "Avrupa ve Kıbrıs'ın Geleceği" konulu sempozyumda yaptığı konuşmaya yer verdiler.

Habere göre Anastasiadis konuşmasında, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu "Standard & Poors'un" (S&P) Güney Kıbrıs'ın puanını yükselterek yatırım yapılabilir ülkeler arasına aldığını hatırlatarak Güney Kıbrıs'a yatırım yapılması çağrısında bulundu.

Anastasiadis ayrıca, yatırımların arttırılması için vergi indirimi politikasının da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Gazete, söz konusu sempozyumun Bloomberg haber ajansı binasında gerçekleştirildiğini, Rum Maliye Bakanı Haris Yeorgiyadis ile "Kıbrıs Bankası" ve "Hellic Bank" müdürlerinin de Bloomberg televizyonunda programa katıldıklarını aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.