GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Başkanlık affı konusunda protesto

Başkanlık affı konusunda protesto

Güney Kıbrıs'ta dün bir grup kişinin, çocuklar aleyhindeki suçlarla ilgili olarak mahkûm olmuş kişilerin başkanlık affıyla cezalarını tamamlamadan erken tahliye edilmesini protesto etmek için, Rum Başkanlık Sarayı önünde toplandıkları belirtildi.

Yayın Tarihi: 22/09/18 14:50
okuma süresi: 2 dak.
Başkanlık affı konusunda protesto
A- A A+
Kızgın vatandaşların başkanlığın önünde toplandıklarını yazan Politis gazetesi, çocuk tacizcisi bir kişinin cezası bitmeden altı ay önce başkanlık affıyla serbest kalmasını protesto eden vatandaşların, devletten, böyle bir şeyin gelecekte tekrarlanmaması için gerekli önlemleri almasını istediklerini kaydetti.

Fileleftheros ise haberinde, pedofiliye maruz kalan kişinin avukatının, pedofili suçundan mahkûm olan kişinin eşinin de yargılanması için davanın yeniden incelenmesi amacıyla Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'e bir mektup gönderdiğini belirtti.

Davanın incelenmesi sırasında polisin, pedofili suçundan mahkûm olan kişinin eşi aleyhinde hatalı bir şey bulmadığını yazan gazete, ancak mahkemeye göre, öğretmenlik yapan kadının, pedofili eyleminden haberdar olduğunu ve tüm bunlara rağmen okulda çalışmayı sürdürdüğünü aktardı.

Gazete, Hukuk Dairesi'nin ise, başkanlık affıyla serbest kalan pedofili suçlusunun, gözetime alınması için bir ihtiyatı tedbir kararı çıkarılması yönünde dün mahkemeye başvuru yaptığını ekledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.