GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Kiprianu Duncan ile görüştü

Kiprianu Duncan ile görüştü

AKEL Genel Sekreteri Andros Kiprianu'nun, Londra'da Kıbrıs sorunuyla ilgili bir dizi temas gerçekleştirdiği bildirildi.

Yayın Tarihi: 17/10/18 12:17
okuma süresi: 1 dak.
Kiprianu Duncan ile görüştü
A- A A+
Haravgi gazetesi, Kiprianu'nun Londra temasları çerçevesinde İngiltere Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan ile görüştüğünü ve görüşmede, Doğu Akdeniz'de artan "Türk saldırganlığı" ve BM Barış Gücü'nün adadaki görevinin sonlandırılma ihtimali nedeniyle endişeli olduğunu dile getirdiğini yazdı.

Gazete, Kiprianu'nun Duncan'a, İngiltere'nin müzakerelerin yeniden başlaması için gösterilen çabalara katkı koymasını talep ederek, Kıbrıs sorununun çözümünde anahtar rolü güvenlik ve garantiler konusunun oluşturduğuna vurgu yaptığını kaydetti.

Haberde, Kiprianu'nun temasları çerçevesinde, Duncan'ın yanı sıra İşçi Partisi'nden iki gölge bakan ile görüştüğü ve Kıbrıs sorununda gelinen mevcut aşamayla ilgili bilgilendirme yaptığı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.