GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Anastasiades, Lute ile yapıcı görüşmeye hazır

Anastasiades, Lute ile yapıcı görüşmeye hazır

Rum Hükümet sözcüsü Prodromos Prodromou "Kıbrıs Cumhuriyeti" Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis'in BM Genel Sekreterinin temsilcisi Jane Holl Lute ile Pazar günü yapıcı görüşmeye hazır olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 15/12/18 16:41
okuma süresi: 1 dak.
Anastasiades, Lute ile yapıcı görüşmeye hazır
A- A A+
Kıbrıs Haber Ajansı'na açıklama yapan Prodromou, Kıbrıs Rum tarafının amacının müzakerelerin en erken zamanda başlaması olduğunu söyledi.

BM Genel Sekreterinin temsilcisi Lute ile Pazar günü yapılacak görüşme konusunda Kıbrıs Rum tarafının beklentileri ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Prodromou, Kıbrıs Rum tarafının yapıcı işbirliğine hazır olduğunu belirtti.

Prodromou diğer tarafın yapıcı yaklaşım, irade ve kararlılık göstermesi durumunda erken zamanda referans şartları konusunda anlaşmaya varılabileceğini söyledi.

Cuma günü adaya gelen BM Genel Sekreterinin temsilcisi Jane Holl Lute, Cumartesi günü Elizabeth Spehar ve ekibi ile görüştü.

Lute Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşecek.

Kıbrıs Haber Ajansı
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.